duminică, 8 ianuarie 2012

Pensiuni Gura Humorului - Hotel Toaca Bellevue Gura Humorului

Pensiuni Gura Humorului - Hotel Toaca Bellevue Gura Humorului






 Hotel Toaca Bellvue Gura Humorului este asezat pe o costisa insorita a dealului Toaca, cea mai inalta obcina ce strajuie oraselul-statiune Gura Humorului, Hotelul Toaca Bellevue Gura Humorului , cel mai nou hotel de 4 stele din Bucovina, te intampina cu "ospitalitate bucovineana la inaltime" !

Cele 33 de camere confortabile (24 de camere twin, 4 matrimoniale, 3 garsoniere si 2 apartamente) de la hotel Toaca Bellvue Gura Humorului , cu balcon si priveliste asupra obcinilor domoale sau asupra statiunii Gura Humorului, te vor incanta pe data.



Hotel Toaca Bellvue Gura Humorului este amplasat intr-un cadru natural de exceptie si avand in proprietate un deal intreg de cateva zeci de hectare, Hotelul Toaca Bellevue Gura Humorului **** este situat la 5 km de renumita Manastire Voronet, respectiv Manastirea Humorului si la 1, 5 km de una dintre cele mai noi si moderne partii de ski din Romania.

Intr-o atmosfera intima de ospitalitate bucovineana oaspetii nostri se pot bucura la hotel Toaca Bellvue Gura Humorului de:
-cazare in hotel de 4**** la tarife de 3***;
-35 camere duble(26 twin, 4 matrimoniale, 3 garsoniere si 2 apartamente), toate cu bai proprii si incalzire centrala;
-restaurant de 200 locuri, cu preparate din bucataria bucovineana si europeana;
-sala de conferinta de 100 locuri, dotata cu videoproiector, ecran proiectie si flipchart, cu o priveliste panoramica asupra intregii statiuni Gura Humorului;
-sala multifunctionala de 80 locuri;
-lobby-bar de 40 locuri;
-terasa;
-parcare 200 locuri;
-tururi de manastiri cu ghid specializat;
-plimbari cu sania cu cai, cu caleasca si caruta traditionala bucovineana;


Cele mai importante momente din viata dumneavoastra se pot transforma in clipe de neuitat la hotel Toaca Bellvue Gura Humorului datorita evenimentelor organizate de noi cu maxim profesionalism si servicii de inalta calitate.
La hotel Toaca Bellvue Gura Humorului organizam:
-nunti, botezuri, zile aniversare(onomastice, nunta de argint, nunta de aur);
-petreceri tematice pentru copii, bal mascat, serate muzicale;
-petreceri de Anul Nou, de Craciun, de Ziua Femeii sau Sf. Valentin; conferinte.

Hotelul Toaca Bellevue Gura Humorului ****, gazduieste si organizeaza la cele mai inalte standarde de calitate intalniri de afaceri, dineu de afaceri, seminarii, work-shop-uri, lansari de produse/servicii, targuri traditionale.
Posibilitati de a ajunge in zona hotel Toaca Bellvue Gura Humorului:
-transport aerian, ruta Bucuresti-suceava, zboruri zilnice, compania Tarom, Blue Air;
-autocar Bucuresti-suceava(8 ore);
-autoturism(5 ore)
In timpul iernii, te poti bucura mai mult timp de sportul tau preferat, ski-ul, pentru ca in Gura Humorului s-a deschis una dintre cele mai noi si moderne partii de ski din Romania. Nu mai pierde timpul in trafic si vino in Bucovina  la hotel Toaca Bellvue Gura Humorului.

Facilitati cazare hotel Toaca Bellvue Gura Humorului: frigider in unitate, fax, transport auto, masa de ping-pong, sanie trasa de cai, internet wireless, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, teren de sport, biliard, room service, terasa, plata cu cardul, gratar/barbeque, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere hotel Toaca  Bellvue Gura Humorului : internet in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.










Pensiuni Gura Humorului - Hotel Toaca Bellevue Gura Humorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu