duminică, 8 ianuarie 2012

Pensiuni Gura Humorului - Pensiunea Anastasia Gura Humorului

 Pensiuni Gura Humorului - Pensiunea Anastasia Gura Humorului



Fiind amplasata intr-o zona linistita, pitoreasca, la poalele varfului Toaca, Pensiunea Anastasia Gura Humorului beneficiaza de o locatie aparte, chiar in inima Bucovinei. Cadrul este mirific, reconfortant, la doar cateva minute de obiectivele turistice ale statiunii, printre care Manastirea Humorului si Manastirea Voronetului.
Pensiunea Anastasia Gura Humorului are o pozitie linistita in mijlocul naturii, dar aproape de drumul european E576. Astfel pentru a ajunge la noi, inainte de intersectie cu drumul ce ajunge la Voronet, urmariti 100m din drumul de pe partea dreapta.

Cladirea imbina aspectul rustic cu dotarile interioare ultra moderne, satisfacand astfel cerintele dumneavoastra, printr-o atmosfera primitoare, intima, care va imbie sa petreceti clipe de neuitat alaturi de cei dragi.


Pensiunea Anastasia Gura Humorului dispune de locuri de parcare, curte cu foisor, gratar pentru barbeque, balansoar si loc de joaca pentru copii, un living spatios, cu semineu, complet utilat, canapele, sala de mese 14 pers, bucatarie cu accesorii moderne, 4 camere duble matrimoniale si 2 camere triple fiecare cu tv si baie proprie(cabina dus, uscator de par).



Va asteptam cu drag la pensiunea Anastasia Gura Humorului!

Facilitati cazare pensiunea Anastasia Gura Humorului: frigider in unitate, fax, masa de ping-pong, sanie trasa de cai, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu, livada, loc amenajat de joaca, bar

Facilitati camere pensiunea Anastasia Gura Humorului : internet in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Capacitate pensiunea Anastasia Gura Humorului: 14 locuri in 6 camere
  Pensiuni Gura Humorului - Pensiunea Anastasia Gura Humorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu